Bjud in till ett minnesvärt event

Håller du på att planera ett event för viktiga kunder? Se då till att eventet blir minnesvärt genom att boka häftiga aktiviteter och bjuda på god mat och dryck. Här hittar du de bästa tipsen på hur du skapar ett lyckat kundevent.

Boka in unika aktiviteter – se norrsken

Har du utländska kunder som kommer på besök? Ta med dem på aktiviteter som de sent kommer att glömma. Norrsken, även känt som aurora borealis, är något som är mycket fascinerade för utlänningar. Även svenskar uppskattar det här vackra naturfenomenet som uppstår i polarregionerna. I norra Sverige finns det goda chanser att se norrsken under höst, vinter och vår. Du kan med fördel boka en Northern lights trip Sweden till det legendariska ishotellet i Jukkasjärvi. Det är världens största hotell av is och snö. Hotellet arrangerar skoterturer och andra aktiviteter där gästerna får chans att uppleva norrsken. Norrskensturen kan med fördel kombineras med andra aktiviteter, exempelvis hundspann och isfiske, för att skapa ett minnesvärt event för alla deltagare. Norrsken kan upplevas på många platser i norra Sverige, exempelvis Abisko, Kiruna och Puoltsa. Ishotellet i Jukkasjärvi har rankats som en av världens bästa platser att se aurora borealis.

Lägg fokus på god mat & dryck

Ett lyckat event kräver god mat och dryck för att orka med alla spännande aktiviteter. Se till att planera måltiderna ordentligt. Om du bokar en Northern lights trip Sweden kan du ofta få hjälp att planera måltiderna så att de passar aktiviteterna. Vad sägs om att äta middag med norrländska smaker i en restaurang gjord av is innan eventet fortsätter på ett arktiskt äventyr där ni får se norrsken? Alla event behöver trevliga pauser där gästerna får njuta av alltifrån fika till goda middagar. Det är alltid värt att fokusera lite extra på måltiderna om du vill skapa ett lyckat event.