Rätt klädsel på eventet

Om du har blivit inbjuden till någon typ av event är det mycket du behöver tänka på. En sak som många lägger mycket vikt vid är vad de ska ha på sig på eventet. Att vara rätt klädd är viktigt för att du ska känna dig bekväm och självsäker. Dessutom är det viktigt för första intrycket. Om du känner dig osäker kring vad du ska ha på dig på eventet får du nedan tips på hur du hittar moderna kläder.

Moderiktiga kläder

Idag finns det många klädstilar att välja bland. Om du vill ge ett elegant och moderiktigt intryck ska du välja kläder enligt Stockholmsstil, vilket är ett säkert kort på event. Kläderna liknar den klassiska skandinaviska stilen men är något mer ungdomlig och är de kläder som unga vill ha idag. Det finns många olika plagg som passar dig som vill klä dig enligt Stockholmsstil. I regel brukar man säga att det handlar om låga midjor och korta kjolar tillsammans med mjuka och stickade tröjor. Andra exempel på plagg du kan ha är romantiska kläder med volanger. Man kan helt enkelt blanda det romantiska med det eleganta och lediga. På fötterna ska du helst ha på dig ett par sneakers, vilket är till särskilt stor fördel på event då du behöver känna dig bekväm. Dessutom minskar det risken för att du ska få ont i fötterna ifall du behöver stå upp mycket under kvällens gång.

När det kommer till valet av vilka accessoarer du ska styla med ska du välja en snygg handväska som gärna får ha dekorationer på axelbanden. Till exempel med textur, utsmyckningar och andra dekorationer som gör att väskan sticker ut i mängden men som samtidigt är stilren. Om du vill bära smycken ska du välja smycken av silver eller guld som passar bra till resten av din outfit.