Marknadsför ditt företag på events och mässor

Som företagare har du många kanaler att välja mellan när det gäller att marknadsföra ditt företag. Det spelar ingen roll om du befinner dig i uppstartsfasen eller om du är en van företagare med inarbetade rutiner. Alla företag behöver arbeta med marknadsföring regelbundet.

Småföretagare har dock inte lika stor budget som stora företag, men det finns knep att ta till. Ett sådant är att delta på olika mässor och events samt se till att investera i profilprodukter från medtryck.com som har ett brett sortiment till förmånliga priser. Här kan du trycka upp företagets logotype på ballonger, kaffemuggar, pennor, tygpåsar, väskor, vattenflaskor, paraplyer och en hel del annat. Du kan till och med sätta din logga på förpackat godis som karameller, klubbor, tablettaskar och choklad.

Satsa på godis till mässbesökare

Har du viktiga kunder eller vill hitta nya kan du bjuda in till en mässa eller ett event där du informerar om ditt företag samtidigt som du bjuder på god mat eller en spännande aktivitet. Här har du stora möjligheter att locka såväl gamla som nya kunder. Profilprodukter fungerar som utmärkt gratisreklam, och särskilt godis. Chokladpraliner och söta karameller med företagets logga på blir garanterat uppskattat och detta sprids utanför eventet till ännu fler potentiella kunder.

Använd sociala medier

En annan smart taktik är att du som företagare använder de kanaler som sociala medier erbjuder, som till exempel Instagram, Facebook och Twitter. Här kan du sprida information om ditt företag och dina produkter. Du kan också sprida information om dina events på dessa ställen.