Så bjuder du in till event

När du ska bjuda in till event är det viktigt att din inbjudan inte bara är professionell och snyggt utformad, utan den bör också vara inbjudande. Med en inbjudande inbjudan är sannolikheten större att fler vill delta och du kan således nå ut till fler.

Event kommer med många fördelar, inte minst för dig som företagare. Det är en stor och mycket spännande händelse med mycket som ska planeras för att det ska bli rätt. Kanske vill du även passa på att piffa till dig själv också. Hos professionella Nordic Hair Clinic i Stockholm kan du få hjälp med behandlingar för håravfall. Att ha ett tjockt och friskt hår kommer att ge ditt självförtroende en riktig boost, något som du kan behöva inför ditt event. Nordic Hair Clinic har lång erfarenhet av håravfall. Tillsammans hittar ni en lösning som passar dig!

Bästa tipsen för en inbjudande inbjudan

Hur ska man då göra för att få en inbjudan att se så inbjudande ut som möjligt? Här nedan listar vi några av våra absoluta favoriter för en fin och välplanerad inbjudan till företagseventet.

1. Se till att ha en riktigt slående och välkomnande rubrik. Rubriken är det första som mottagaren kommer att se och således inbjudans första intryck.

2. Förklara nyttan med eventet. Kundens tid är dyrbar och det är något som du måste ta hänsyn till. Därför ska du alltid se till att det finns fler fördelar än nackdelar med att delta.

3. Se till att du är tydlig med vad eventet kommer att kosta. Är det billiga biljetter är det något som du bör skriva tydligt, eftersom det kommer att locka fler.

4. Gör inbjudan personlig! ”För ledare”, ”För ingenjörer” och liknande.